Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Depistați de polițiști la volan sub influența alcoolului și fără permis

Depistați de polițiști la volan sub influența alcoolului și fără permis

Polițiștii au depistat în trafic, miercuri 17 iunie, în jurul orei 08:25, pe A. L. de 43 ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Naţională din municipiu.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat; acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

În aceeași zi, în jurul orei 17.15, C. A. de 20 ani, din comuna Cristineşti, judeţul Botoşani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DJ 291D, în localitatea de domiciliu.

Verificările efectuate au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere, astfel încât în cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Tot miercuri 17 iunie, în jurul orei 19.30, B. T. de 24 ani, din municipiul Botoşani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria, pe strada Vânători din municipiul Botoşani.

Verificările efectuate au stabilit că tânărul avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani