Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Depistat în timp ce încerca să introducă telefoane mobile în penitenciar

Depistat în timp ce încerca să introducă telefoane mobile în penitenciar

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţişti de frontieră din cadrul structurii Pază şi Control Acces a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au depistat un bărbat care intenţiona să introducă în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi cinci telefoane mobile.

În data de 17 mai a.c., în jurul orei 00.30, poliţişti de frontieră din cadrul structurii Pază şi Control Acces a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul executării misiunii specifice, au observat o persoană care intenţiona să pătrundă în perimetrul parcării instituţiei, prin escaladarea gardului.

Poliţistul de frontieră care efectua misiunea de supraveghere a procedat la interceptarea şi legitimarea persoanei stabilind că aceasta este cetăţeanul român Narcis A., în vârstă de 25 ani, domiciliat în judeţul Botoşani, cu antecedente penale. Lucrătorii noştri au descoperit, asupra tânărului, cinci telefoane mobile.

Din cercetările efectuate şi din declaraţiile bărbatului s-a stabilit faptul că acesta intenţiona să arunce bunurile în curtea Penitenciarului de Maximă Siguranţă Iaşi, care se afla în imediata apropiere a clădirii I.T.P.F. Iaşi, cu scopul de a fi preluate de un prieten care este încarcerat.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura informării lucrătorilor din cadrul Secţiei 2 a Poliţiei Municipiului Iaşi. Persoana şi bunurile au fost predate unui echipaj din cadrul Secţiei 2 a Poliţiei Municipiului Iaşi, lucrători care au întocmit dosar penal conform art. 185 alin 3 din Legea nr. 254/2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani