Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Crimă șocantă în Suceava. Un tânăr în vârstă de 20 de ani şi-a ucis tatăl

Crimă șocantă în Suceava. Un tânăr în vârstă de 20 de ani şi-a ucis tatăl

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Crimă șocantă în județul Suceava. Un tânăr de 20 de ani, student la o facultate din Cluj, și-a ucis tatăl cu un cuțit. Băiatul tocmai ce se venise în vacanță pentru a petrece sărbătorile în familie. El a ajuns acum în arestul poliției.

Tatăl şi fiul ar fi băut mai multe pahare de vin, iar la un moment dat între cei doi ar fi izbucnit o ceartă.

Lucrurile au degenerat, iar mama a încercat să aplaneze conflictul. La un moment dat, tânărul în vârstă de 20 de ani a pus mâna oe un cuţit şi şi-a înjunghiat tatăl.

La faţa locului a ajuns imediat ambulanţa, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa bărbatului în vârstă de 42 de ani.

Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, care urmează să stabilească dacă a fost vorba de legitimă apărare sau de omor. Între timp, pe numele tânărului a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore sub acuzaţia de omor calificat şi cel mai probabil va fi dus în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi pentru a se lua o măsură preventivă în ceea ce-l priveşte. Sursa: romaniatv.net


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani