Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cercetaţi în stare de arest preventiv pentru furt

Cercetaţi în stare de arest preventiv pentru furt

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Miercuri, 17.08.2011, poliţiştii au propus Parchetului de pe lângă Judecătoria oraşului Săveni arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile în cazul a patru persoane suspectate de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt, respectiv J. S. de 32 ani, din satul şi comuna Ştiubieni, A. D. de 35 ani, din satul şi comuna Ştiubieni, G. R. de 18 ani, din oraşul Săveni, P. D. de 20 ani, din satul şi comuna Drăguşeni.

Cei patru sunt cercetaţi pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt, comise în perioada martie-iulie 2011, din locuinţe şi societăţi comerciale, de pe raza oraşului Săveni şi a comunelor Drăguşeni şi Ştiubieni, judeţul Botoşani.

Prejudiciul creat în dauna părţilor vătămate prin săvârşirea faptelor  însumează 25.000 lei şi a fost recuperat parţial.

Parchetul de pe lângă Judecătoria oraşului Săveni şi-a însuşit propunerea poliţiştilor şi a sesizat

instanţa de judecată, solicitând arestarea preventivă a celor patru suspecţi.

Instanţa de judecată a eliberat mandate de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile, pe numele lui J. S., A. D. şi P. D. Aceştia au fost introduşi în arestul I.P.J. Botoşani. Faţă de G. R. cercetările continuă cu suspectul în stare de libertate.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani