Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Botoșănean imobilizat de taximetriști după ce a hărțuit copii și femei în plină stradă

Botoșănean imobilizat de taximetriști după ce a hărțuit copii și femei în plină stradă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Câțiva taximetriști din Alexandria au luat dreptatea în propriile mâini și au reușit, pe cont propriu, să prindă și să imobilizeze un bărbat despre care ei povestesc că ar urmări și teroriza femei și copii din oraș. Unul dintre taximetriști a declarat foarte revoltat că bărbatul în cauză îi amenințase fetița că nu va mai intra în scara blocului, iar altul povestește că același individ i-a urmărit soția. 

Tot ei spun că bărbatul în vârstă de 40 de ani lucrează pe șantier și vine din zona județului Botoșani. Poliția l-ar mai fi capturat o dată și l-a trimis înapoi acasă, dar el s-ar fi întors să terorizeze comunitatea din Alexandria.

În consecință, taximetriștii au luat inițiativa și în această seară l-au prins și imobilizat pe bărbat. Chiar la Casa de Cultură, unde s-a petrecut în această după-amiază și momentul comemorativ în memoria adolescentei ucise la Caracal. 

Poliția a venit la fața locului și l-a dus pe bărbat la secție. Dar, așa cum se vede și în înregistrare, oamenii sunt circumspecți cu privire la faptul că bărbatul va fi oprit și vor să facă singuri dreptate. Sursa: liberinteleorman.ro.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani