Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Beţivi la volan depistați pe drumurile din județul Botoșani. Două cazuri care puteau deveni tragedii

Beţivi la volan depistați pe drumurile din județul Botoșani. Două cazuri care puteau deveni tragedii

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 9 aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, miercuri 15 august, au oprit pentru control pe drumul judeţean DJ 282 un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani din comuna Vlăsineşti.

Întrucât se afla într-o stare vizibilă de ebrietate, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior el a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La aceeaşi dată, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce se deplasa în calitate de conducător auto pe raza satului Băluşeni, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani