Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bandiţii şoselelor prinşi pe centura Buzăului. Aceştia au jefuit un TIR în mers

Bandiţii şoselelor prinşi pe centura Buzăului. Aceştia au jefuit un TIR în mers

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii din Buzău au prins în flagrant marți noapte, 7 bărbaţi care furau din tiruri aflate în mişcare. Hoţii au reuşit să pună mâna pe laptopuri, telefoane mobile şi alte gadgeturi în valoare de 50 de mii de euro. Suspecţii au ajuns la audieri, la IPJ Ilfov, unde activitatea lor era urmărită de mai multă vreme.

Bărbaţii au fost filmaţi în timpul celei mai recente lovituri, pe care au dat-o luni seară, în judeţul Buzău. În imagini se vede cum unul dintre ei a urcat, prin trapă, pe maşina aflată în mers. De acolo, s-a prins de camionul încărcat cu electronice şi electrocasnice. Ca măsură de siguranţă, un alt autoturism al hoţilor mergea, cu viteză constantă, în faţa tirului.

„Persoanele în cauză au fost prinse la scurt timp după săvârşirea faptei pe centura municipiului Buzău de către poliţiştii serviciului de investigaţii criminale Ilfov, cu sprijinul poliţiştilor din Buzău”, spune Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt IPJ Ilfov.

Poliţiştii spun că suspecţii au urmărit tirul din momentul în care acesta a plecat din Bucureşti, spre Chişinău. În maşinile lor - două autoturisme şi o dubă - au fost găsite mai multe cutii cu laptopuri, telefoane mobile şi gadgeturi. Alături de acestea au fost confiscată şi o sabie. Din Buzău, bărbaţii au fost aduşi la sediul IPJ Ilfov, pentru audieri.

Gruparea formată din șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 44 de ani, se află în atenţia poliţiştilor ilfoveni din luna august.

Polițiștii au găsit în cele două autoturisme şi duba cu care aceştia circulau atunci când au fost opriţi de poliţişti, pe centura municipiului Buzău telefoanele mobile, laptopuri şi gadgeturi luate din tir.

În acest ultim caz, în care au fost prinşi, bărbaţii riscă între 1 şi 5 ani de închisoare, dacă vor fi găsiţi vinovaţi de furt. Sursa: digi24.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani