Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Aproximativ o tonă de legume însuşită ilegală, descoperită de poliţiştii de frontieră

Aproximativ o tonă de legume însuşită ilegală, descoperită de poliţiştii de frontieră

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră au depistat şapte persoane, membrii ai aceleiaşi familii, care sustrăseseră de pe solele unei societăţi agricole aproximativ o tonă de legume.

Poliţişti de frontieră au observat în data de 26 decembrie 2015, în jurul orei 15.00, pe direcţia localităţii de frontieră Vânători, trei autoturisme marca Logan care se deplasau de la linia de frontieră către interior.

Lucrătorii noştri au oprit autoturismele, iar în urma legitimării ocupanţilor celor trei mijloace de transport au stabilit că aceştia sunt şapte cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 21 ani şi 37 de ani, toţi făcând parte din aceeaşi familie. În portbagajele celor trei autoturisme lucrătorii noştri au descoperit 880 kg legume (păstârnac), pentru care bărbaţii nu au putut prezenta documente legale.

Cu privire la cele constatate, persoanele în cauză au declarat că au sustras legumele de pe suprafaţa cultivată a unei societăţi agricole din apropiere, fără acordul reprezentanţilor acesteia, cu scopul de a le comercializa.

Întreaga cantitate de legume, în valoare de aproximativ 3.520 lei a fost predată reprezentantului societăţii agricole, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani