Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Acţiune pentru siguranţa cetăţenilor. Sute de sancțiuni aplicate de polițiștii botoșăneni

Acţiune pentru siguranţa cetăţenilor. Sute de sancțiuni aplicate de polițiștii botoșăneni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Ieri, peste 100 de poliţişti au acţionat pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

În urma activităţilor, au fost aplicate 103 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 39.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 2.300 de lei.

Totodată, poliţiştii au intervenit la 51 de solicitări ale cetăţenilor, majoritatea venite prin intermediul serviciului 112 şi au aplicat 21 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române.
Astfel, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi specifice, în urma cărora au aplicat 50 de sancţiuni, ca urmare a încălcării normelor O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, din care 23 pentru încălcarea regimului legal de viteză.
Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 5 permise de conducere, dintre care unul pentru consum de alcool şi 2 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Ativităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani