Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Accidente stupide! De beți ce erau, au căzut de pe bicicletă și au ajuns să fie cercetați de poliție

Accidente stupide! De beți ce erau, au căzut de pe bicicletă și au ajuns să fie cercetați de poliție

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Un bărbat de 53 de ani, din municipiul Botoşani, sâmbătă 21 aprilie, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe raza localităţii de domiciliu, din cauza carosabilului acoperit cu prundiş pierde controlul asupra direcţiei de deplasare şi cade pe partea carosabilă.

Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În aceeași zi, un bărbat de 39 de ani, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe dumul comunal DC 70, pe raza localităţii Cordăreni, pe o porţiune de drum în pantă, pierde controlul asupra direcţiei de deplasare şi se răstoarnă pe partea carosabilă.
Fiind testat alcoolscopic, a rezultat valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul refuzând recoltarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani