Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Accidente de circulație produse din neatenția pietonilor

Accidente de circulație produse din neatenția pietonilor

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

În timp ce conducea o autoutilitară  pe  D.J. 208 C din direcţia centru Vorona către Botoşani, pe o porţiune de drum în aliniament, joi, 25 iulie 2013, orele 07:30, A. CONSTANTIN de 27 de ani, din orașul Paşcani, județul Iasi, surprinde şi accidentează grav un biciclist care circula în faţa sa și care schimbase brusc direcţia de deplasare către stânga pentru a intra pe un drum lateral.

În urma accidentului a rezultat  vătămarea corporală  gravă  a biciclistului  R. DUMITRU  de 79 ani, din comuna Vorona, județul Botoșani, care a fost transferat la Clinica de Neurochirurgie Iaşi.

Conducătorul auto A. CONSTANTIN a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,18 mg/l concentraţie de alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Județean Botoşani.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În aceeași zi, în jurul orelor 20:20, B. SERGIU de 26 ani, din satul Balta Arsă, comuna Corni, județul Botoșani, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 56A, pe raza loc. Balta Arsă, comuna Corni, surprinde și accidentează pe minora P.A. în vârstă de 1 an și 5 luni, care, fiind lăsată nesupravegheată, a ieșit din curtea locuinței și s-a angajat în traversarea străzii.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorei, care a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Botoșani, rămânând internată pentru investigații.

Conducătorul auto B. SERGIU a fost testat alcooscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani