Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Accident mortal produs pe DN 29D în comuna Stăuceni

Accident mortal produs pe DN 29D în comuna Stăuceni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

În această dimineaţă, pe DN 29 D, în comuna Stăuceni, judeţul Botoşani s-a produs un accident rutier, în urma căruia  o persoană şi-a pierdut viaţa, iar o alta a fost grav rănită.

Astăzi, 28.04.2011, în jurul orei 07.30, în timp ce conducea autoutilitara marca Mercedes pe D.N. 29 D, pe raza comunei Stăuceni, judeţul Botoşani, în direcţia Botoşani-Suliţa,     G. ION de 21 ani, din oraşul Cajvana, judeţul Suceava, posesor al permisului de conducere categoria B din anul 2009, eliberat de autorităţile italiene, ajungând pe un sector de drum în aliniament, în pantă cu înclinaţie uşoară, datorită vitezei de deplasare excesive pierde controlul asupra direcţiei de mers a autoutilitarei, pătrunzând pe contrasens şi intrând în coliziune frontală cu autoturismul Volkswagen condus regulamentar de T. Mihai-Dragoş de 39 ani, din municipiul Botoşani.

În urma impactului a rezultat decesul lui S. Gheorghe de 78 ani, din municipiul Botoşani, pasager pe bancheta din spate a autoturismului  Volkswagen şi vătămarea corporală gravă a conducatorului auto T. Mihai-Dragoş, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani.

Conducătorul auto G. ION nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani