Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un om de afaceri din Botoșani finanțează eradicarea poliomielitei într-un proiect în care Bill & Melinda Gates îi triplează donația

Un om de afaceri din Botoșani finanțează eradicarea poliomielitei într-un proiect în care Bill & Melinda Gates îi triplează donația

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Informatii-Utile

Managerul companiei Hidroplasto specializată în profile pentru construcții a donat 1.000 de dolari pentru eradicarea poliomielitei. Cătălin Silegeanu se înscrie astfel într-un proiect mondial derulat de Rotary Internațional în colaborare cu familia fondatorului Microsoft.

Fundația Bill & Melinda Gates desfășoară de mai mulți ani o companie de înlăturare completă a teribilei boli din orice colț de pe pământ, acțiunile organizației făcând chiar și obiectul unui recent documentar realizat de Netflix. Membru al clubului Rotary, antreprenorul botoșănean s-a arătat mișcat de eforturile colective duse în bătălia cu această afecțiune și s-a hotărât să facă amintita donație.

„Vreau în continuare să dau un exemplu pentru ceilalți membri Rotary pentru că 1.000 de dolari nu este o sumă mare, dar poate ajuta foarte mult. Invit toți rotarienii să facă acest lucru, este un lucru extraordinar”, Cătălin Silegeanu, director general SC Hidroplasto SRL.

Fundația Bill & Melinda Gates s-a angajat să tripleze orice sumă cedată pentru eradicarea poliomielitei astfel încât cei 1.000 de dolari se vor înmulți foarte repede. Gestul antreprenorului botoșănean l-a mișcat și pe Marian Neagoe (foto stânga), Guvernator Rotary International al Districtului 2241 România și Republica Moldova:

„Am cunoscut un tânăr membru Rotary autentic. O persoană de acțiune, generos, care a înțeles misiunea unui rotarian: generozitate, nu arici în buzunar, părtășie, nu cârdășie, respect, nu dispreț al valorilor, onoare, nu necinste, fapte, nu vorbe”.

Inginer la bază, Cătălin Silegeanu (foto dreapta) are 36 de ani și a ajuns în 2018 cu SC Hidroplasto SRL la o cifră de afaceri de peste 5,5 milioane de lei.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Informatii-Utile: Alte articole din Botosani