Trimite stirea ta ! ani.ro
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dorohoiul este în vizorul creatorilor de modă! Magazin partener cu Luminița Balazs și Cătălin Botezatu deschis la Dorohoi

Dorohoiul este în vizorul creatorilor de modă! Magazin partener cu Luminița Balazs și Cătălin Botezatu deschis la Dorohoi

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Informatii-Utile

După un studiu al pieței locale, în care s-a descoperit un mare potențial pentru calitate, s-a semnat un parteneriat cu creatorul de modă Cătălin Botezatu. Aspectul principal fiind acela că magazinul din Dorohoi este singurul partener oficial din zona Moldovei.

Pentru început, magazinul prezintă o colecție de cămăși și lenjerie destinată bărbaților, o colecție în tendințe, destinată barbaților moderni care se doresc în centrul atenției din punct de vedere vestimentar și stilistic.  În perioada imediat urmatoare, după sărbătorile de iarnă, urmează să se pună în vânzare și o altă linie de cămăși, exclusivistă. Există discuții cu un producător de cămăși exclusiviste, deoarece se consideră faptul că cei care urmează să calce pragul magazinului apreciază calitatea, eleganța și bunul gust.

Desigur, există și o ofertă exclusivistă pentru doamne. Sunt momente în care, ca femeie, ai nevoie de rochii de seară facute pe măsură, din mătase, broderie manuală, dantelă, pentru a-ți atinge sufletul şi sublinia frumusețea ta interioară. Cel mai potrivit parteneriat a fost gândit a fi cu creatoarea de modă Luminița Balazs, care are o personalitate tonică, fiind un designer cu viziune și o prezență tot mai bine primită în lumea fascinantă a modei.

CONTACT
Telefon: 0747108480
Email:
Adresă: str. Lt. Olinescu, nr. 3 (vis-a-vis de Școala Gimnazială „Spiru Haret” Dorohoi)


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Informatii-Utile: Alte articole din Botosani