Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Zile pline de distracție în acest week-end la Uvertura Mall

Zile pline de distracție în acest week-end la Uvertura Mall

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Zilele de 7 și 8 noiembrie se anunţă pline de evenimente şi motive de distracţie pentru publicul Uvertura Mall.

Pentru acest week-end, mall-ul pregăteşte surprize pentru cei mici, care  vor putea beneficia de două ateliere, iar pentru doamne și domnișoare am pregătit o sesiune gratuită de Kangoo Jump, Freestyler și X BOX, cât și surprize din partea Oriflame.

Evenimentele pentru copiii vor fi sâmbâtă (atelier de creat tablouri inedite) și duminică (workshop dedicat Zilei Mondiale a Zonelor Urbane), ambele la etajul 3, începând cu orele 14:00. Participarea este gratuită.

Oriflame Botoșani sărbătorește alături de tine și Uvertura Mall aniversarea celor 20 de ani de existență!  Vino să descoperi cele 20 de surprize pregătite special pentru tine în fiecare weekend, începand cu ora 14.00, la etajul 3 al Uvertura Mall!

Duminică, 8 noiembrie 2015, începând cu orele 16:00, la etajul 4, Kangoo Club Botoșani invită toate doamnele și domnișoarele la o sesiune gratuită de: Kangoo Jumps, Freestyler și X BODY. Instructorii Dulgheru Bella (instructor kangoo dance, kangoo power & freestyler) și Dulgheru Roxana (instructor autorizat kangoo discovery program destinat copiilor 6-16 ani) vor oferi sfaturi și demonstrații  pentru obținerea unui aspect fizic armonios.

De asemenea toți cei care poartă numele Sfinților Mihail și Gavril, precum și derivate ale acestora vor primi cadou din partea Uvertura Mall vouchere de consumație valabile la cafeneaua Navia. Pentru a intra în posesia voucherelor sărbătoriții trebuie să vină duminică, la cafenea, cu buletinul.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani