Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Uvertura sărbătorește zilele orașului - FOTO

Uvertura sărbătorește zilele orașului - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Succesul Uvertura se datorează Botoșaniului și de aceea singura destinație de shopping și divertisment din oraș a pregătit numeroase surprize pentru a răsplăti botoșănenii.

Seria evenimentelor începe vineri, 22 aprilie, cu un spectacol de dans al trupelor de la Star Dance. Peste 100 de copii talentați vor urca pe scena de la etajul 4, începând cu ora 16:00, deoarece talentul nu își ia vacanță.

Sâmbătă, 23 aprilie sunt aniversați la Uvertura toți cei care poarta numele ocrotitorului orașului – Sfântul Gheorghe – sau derivate ale acestuia. Astfel, toți cei care fac dovada onomasticii prin prezentarea actului de identitate la cafeneaua Navia, vor primi automat un voucher.

Așa cum ne-a obișnuit, mall-ul, prin activitățile sale promovează shoppingul imbinat cu relaxarea, divertismentul și cultura, o dovadă fiind inedita campanie „Cartea este un cadou pe care îl poți deschide din nou și din nou”. Primii 100 de clienți ai zilei de 23 aprilie, care se prezintă la punctul de premiere amplasat la parter, cu un bon de cumpărături de la magazinele din mall, de minim 50 de lei, vor primi un dar prețios, o carte dintr-o selecție de titluri captivante. În plus, prin proiectul ”Pași spre bibliotecă”, toți cei care vor să contribuie la inițiativa centrului comercial de a dărui educație prin dotarea unei biblioteci școlare, sunt rugați să doneze cărți, în urna de la parter, în perioada 23-24 aprilie.

Tot sâmbătă, iubitorii de muzica de calitate sunt așteptați la un concert susținut de Gelu Graur, începând cu ora 19:00, la etajul 4.

Duminică, Uvertura ne trimite deja cu gândul la sărbătoarea pascală. Purtătorii unui nume de floare vor primi cadou atenția care poate fi savurată la cafeneaua Navia, iar pentru cei care intră în febra cumpărăturilor s-au pregătit sute de premii, în cadrul campaniei ”La cumpărături te PAȘTE o surpriză”.

Vă așteaptă figurine delicioase de ciocolată, cozonaci gustoși și coșuri cu bunătăți dacă alegeți să faceți cumpărăturile la Uvertura. Prezentați-vă la punctul de premiere de la parter cu un bon de cumpărături de minim 100 lei. Campania este valabilă în perioada 24-30 aprilie, în limita stocului disponibil.

Nu vor lipsi surprizele pentru cei mici, pentru că Mickey și Minnie vor fi din nou prezenți duminică, la etajul 4, de la ora 11:00.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani