Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un week-end plin de distracție la Uvertura Mall - FOTO

Un week-end plin de distracție la Uvertura Mall - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Zilele de 21 și 22 noiembrie se anunţă pline de evenimente şi motive de distracţie pentru publicul Uvertura Mall.

Pentru acest week-end, mall-ul pregăteşte surprize pentru cei mici, care vor putea beneficia de trei ateliere, iar pentru doamne și domnișoare am pregătit surprize din partea Oriflame. De asemenea, duminică se va deschide agenția de turism Eximtur.

Sâmbătă 21 octombrie, între orele 12:00 -14:00, la etajul 3 în cadrul “Zilei Internaționale a Televiziunii”, Club MODAS va organiza un workshop interactiv pentru copii și tineri. Aceștia vor învăța cum se lucrează și ce se întâmplă într-un studio de televiziune de la specialiștii invitați din domeniu. Iar între orele 14:00 -16:00, copiii vor participa la Ateliere de creație, unde vor învăța să creeze accesorii împletite din diverse materiale naturale și sintetice. La atelier pot participa copii cu vârste între 6 -12 ani.

Iar între orele 16:00 -18:00, tot la etajul 3 al Uvertura Mall, copiii vor putea participa și la atelierele de Dans Sportiv, unde moderatorii Club “MODAS Studio” îi vor îndruma și învăța să facă primii pași în arta dansului.

Participarea la ateliere e gratuită.

UN CORP SĂNĂTOS ȘI UN TEN LUMINOS

Vă invităm în acest weekend la o prezentare Exclusivistă a Produselor Oriflame de îngrijire a tenului și Wellness Oriflame. Pentru că tratamentul cu Vacuum la nivel facial reprezintă o metodă excelentă în inlăturarea cearcănelor, subțierea la nivel facial, ridicarea pomeților și diminuarea bărbiei duble aveți posibilitatea să încercați această metodă - GRATIS- sâmbătă și duminică după ora 14:00, la etajul 3, în MALL UVERTURA.

Una din cele mai mari agenţii de turism din România îşi deschide punct de lucru la Uvertura Mall
Începând din data de 22 noiembrie, Agenţia de turism Eximtur își va deschide punct de lucru la etajul 2 al Uvertura Mall.

Eximtur este unul dintre cei mai mari turoperatori din ţară şi are agenţii în principalele oraşe din România: Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara sau Sibiu. Eximtur este furnizorul preferat a mii de români pentru vacanţe în ţară, în străinătate, croaziere și destinații exotice, cât şi pentru bilete de avion.

Agenţia este cunoscută pentru oferirea unor vacanțe de neuitat clienților săi. Grija pentru aceștia începe chiar din momentul căutării unei vacanţe, city break sau sejur şi se încheie în momentul în care se întorc acasă. De aceea, Eximtur îşi alege cu rigurozitate partenerii, atât din ţară cât şi din străinătate, pentru a se asigura că fiecare client are cea mai frumoasă călătorie.

 „Fiecare persoană este diferită, fiecare familie este diferită, de aceea este important să afli ce îşi doreşte fiecare şi să cauţi acele oferte care să întrunească cât mai multe din dorinţele clientului. Astfel călătoria şi sejurul vor deveni acea experienţă de neuitat care îţi încarcă bateriile. De asemenea, este foarte important pentru clienţi să ştie că pentru orice întrebare sau problemă ne pot contacta, chiar dacă sunt în afara graniţelor, şi noi vom face tot posibilul pentru a-i ajuta.”, declară Alina Carmen Roșu, responsabil Eximtur Botoşani.

Agenţia de turism are pregătite ofertele pentru sărbători, atât pentru cei care vor să rămână în ţară, cât şi pentru cei care sunt interesaţi de o vacanţă exotică. De asemenea, agenţii Eximtur sunt pregătiţi cu cele mai bune oferte pentru următoarele dumneavoastră concedii.

Deschiderea are loc duminică pe data de 22 noiembrie 2015, începând cu ora 10:00.

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani