Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Seria evenimentelor continuă și week-end-ul acesta la Uvertura Mall - FOTO

Seria evenimentelor continuă și week-end-ul acesta la Uvertura Mall - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Sâmbătă, începând cu orele 14:00, la etajul 3, lângă acvariu, Atelierul de Creație își deschide porțile către lumea figurinelor pentru  toți prichindeiii dornici să învețe tainele modelării, sub îndrumarea moderatorilor de la Club Modas.

De la ora 16:00, petrecerea capătă nuanțe latine cu perla muzicii latino, întrucât cei prezenți vor fi consiliați cum să își exprime eleganța și senzualitatea prin mișcări de rumba, dar și rapiditatea pe muzica de jive, care presupune ritmuri săltărețe.

Duminica este pentru zâmbete inocente aduse pe chipurile celor mai sensibile ființe din viața noastră: copiii. Astfel că, Mickey și Minnie, prin prezența lor la Mall și prin activitățile antrenante, distractive, dar și prin muzica copilăriei vor oferi două ore de magie copiilor ce vor veni în intervalul orar 11:00-13:00, la etajul 4.  

Și pentru că vă răsplătim fidelitatea, cei care sâmbătă și duminică vor cumpăra produse de la magazinele norocoase Dovani și Coax, în valoare de minim 100 lei,  vor putea câștiga, prin tragere la sorți, unul din cele 2 premii în valoare individuală de 250 lei.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani