Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
La Mulți Ani Uvertura Mall! Vino weekendul acesta la cea mai mare petrecere aniversară din Botoșani

La Mulți Ani Uvertura Mall! Vino weekendul acesta la cea mai mare petrecere aniversară din Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Weekendul acesta Uvertura Mall se imbracă în haine de sărbătoare și organizează cea mai mare petrecere aniversară din Botoșani. Încă de la intrarea în complexul comercial, clienții vor fi surprinși de miile de baloane multicolore, torturi aniversare gigantice sau mascotele copilăriei, totul pregătit pentru crearea unei petreceri perfecte.

Ziua de vineri, 31 martie îi are în centrul atenției pe cei mici care o dată cu primii pași făcuți în Uvertura Mall vor intra în lumea Disney: mascotele îi vor surprinde în întreg centrul comercial, zânele îi vor picta pe față, iar baloanele le vor anima dorința de joacă. Seara se încheie cu un spectacol cu și pentru copii susținut de Asociația ”Cheia Sol” care a pregătit o incursiune în minunata lume a copilăriei. Cei care doresc să păstreze vie amintirea unei distracții pe cinste sunt așteptați la foto-cornerul amenajat de Cutiuța cu Amintiri.

Petrecerea continuă și sâmbătă, 01 aprilie, cu momente din cele mai alese pentru aniversarea a patru ani de Uvertura Mall. Demonstrații de îndemânare și echilibru oferite de Bar Show, sute de cocktailuri gratuite pentru cei prezenți, colțul Coca Cola cu răcoritore la discreție și multe alte surprize, vor asigura buna dispoziție și distracția celor prezenți. La ceas de seară, începând cu ora 19:00, vine să ureze ”La Mulți Ani” una din cele mai iubite voci din showbizul românesc, Alina Eremia, care a pregătit un spectacol incendiar pentru publicul botoșănean.

Ziua de duminică este dedicată familiilor și are pregătite fel de fel de surprize, de la cele muzicale susținute de artiștii Ansamblului Rapsozii Botoșanilor împreună cu îndrăgita cântăreață de muzică populară Daniela Condurache, la cele dulci prin servirea Tortului Aniversar.

Clienții care aleg să cumpere din magazinele Uvertura Mall în perioada 31 martie – 2 aprilie, câștigă, pe loc, unul din cele peste 1.000 de premii instant și participă automat la tombola aniversară unde, marele premiu este O Excursie de 2 persoane la Barcelona!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani