Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
În acest week-end la Uvertura Mall cinci evenimente deosebite - FOTO

În acest week-end la Uvertura Mall cinci evenimente deosebite - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Vineri, sâmbătă și duminică, 6-8 februarie 2015, vor avea loc la Uvertura Mall cinci evenimente adresate botoșănenilor.

Târg de Antichități

Vineri, sâmbătă și duminică, 6-8 februarie, în intervalul orar 09:00 – 21:00 la partier și etajul patru al Uvertura Mall va avea loc Târgul de artă şi antichităţi. Participanții la târg vor fi din toate colţurile ţării şi vor expune spre deliciul amatorilor de artă şi istorie: statuete, tablouri, cărţi, ceasuri de colecție, porțelanuri, argintărie, numismatică, filatelie, bijuterii, piese de mobilier şi alte obiecte înnobilate de timp. La târgul de artă şi antichități sunt așteptați botoșăneni de toate vârstele, pasionaţi sau simpli curioşi, pentru a se bucura de diversitatea articolelor expuse.

Colectare de obiecte din perioada comunistă

Sâmbătă și duminică, 7-8 februarie 2015, între orele 12 :00 – 16 :00, la etajul 3 al Uvertura Mall, voluntarii Muzeului Vieții Cotidiene în Comunism, așteaptă botoșănenii să doneze în regim de gratuitate obiecte din perioada comunistă. Obiectele colectate vor fi folosite pentru crearea primului Muzeul dedicat vieții cotidiene a românului în perioada comunistă din România. Fiecare donator va fi înscris în Registrul Donatorilor.

Cursuri gratuite de karate pentru copii

Duminică, 8 februarie, între ore 11:00 - 12:00 la etajul patru al Uvertura Mall, va avea loc un curs gratuit de karate pentru copii, unde sunt invitați toți copii dornici de mișcare și distracție. Participarea la curs este gratuită.

Facepainting și modelare baloane

Sâmbătă și duminică, între orele 12:00 – 14:00, la etajul patru al Uvertura Mall, toți copii dornici de distracție și cu imaginație sunt așteptați pentru facepainting și modelaj baloane.

Roata Norocului

Duminică, 8 februarie 2015, Uvertura Mall invită botoșănenii să participe la tombola „Roata Norocului„. Extragerile vor va avea loc între orele 12:00-16:00, la etajul patru al Uvertura Mall și pot participa persoanele care cumpără de peste 50 de lei din oricare dintre magazinele Uvertura Mall, pe baza bonului de cumpărături. Botoșănenii pot câștiga vouchere de la magazinele Lee Cooper, Eponge, Afrodita sau o oră gratuită de biliard.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani