Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
În acest week-end la Uvertura Mall

În acest week-end la Uvertura Mall

Sâmbătă și duminică, 3 și 4 ocombrie2015, Uvertura Mall Botoșani a pregătit pentru toți botoșănenii patru evenimente: sărbătorim împreună Ziua Internațională a Profesorului, demonstrație TAEKWONDO și 2 ateliere (dans și croșetat/împletit articole vestimentare).

Club “MODAS Studio” în parteneriat cu Uvertura Mall – Botoșani organizează în luna octombrie Ateliere de creație și distracție, GRATUIT pentru toți copiii cu vârste între 6 -14 ani. În fiecare sâmbătă a lunii octombrie, între orele 14:00 -16:00 copiii sunt așteptați în Uvertura Mall, la etajul 4, unde vor învăța si vor crea accesorii și articole pentru ziua de Halloween, când îi vom așteapta pe aceștia pregătiți în data de 31 octombrie la acest eveniment cu creațiile lor.

În luna octombrie copii între 6-14 ani vor putea participa între orele 16:00 -18:00 tot în Uvertura Mall la etajul 4,  GRATUIT la atelierele de Dans Popular, unde moderatorii Club “MODAS Studio” îi vor îndruma și vor învăța să facă primii pași în arta dansului popular românesc.

Cele mai bune creații, dar și cei mai pasionați dansatori vor fi premiați cu vouchere oferite de Uvertura Mall, pentru a se bucura și de mai multă distracție la spațiul de joacă Trombi din incinta Centrului Comercial.

Înscrieri și detalii referitoare la desfășurarea atelierelor se pot primi și la tel. 0752.500130

Duminică, 4 octombrie 2015, copiii și tinerii dornici de mișcare și interesați de arte marțiale sunt invitați de Clubul Sportiv TOTAL TAEKWONDO, să facă cunoștință cu artele marțiale coreene TAEKWONDO și HAPKIDO, urmând a vă prezenta într-o demonstrație atât latura marțială, cât și cea sportivă.

Evenimentul face parte din campania “DESCOPERĂ ARTELE MARȚIALE COREENE” și se va desfășura începând cu orele 11:00, la etajul 4 al Uvertura Mall.

Prin campania “DESCOPERĂ ARTELE MARȚIALE COREENE”, sunt oferite abonamente gratuite copiilor și adolescenților ce au vârste cuprinse între 5 și 17 ani.

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani