Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Horia Brenciu inaugurează cel mai modern club din Botoșani

Horia Brenciu inaugurează cel mai modern club din Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Unul dintre cei mai iubiți cântăreți români, Horia Brenciu, va inaugura, vineri seară, cel mai modern club din Botoșani. Brenciu și HB Orchestra vor concerta la deschiderea clubului „Soul Mate” din complexul Casa Lux.

Pentru acest eveniment au fost vândute, până în prezent, peste 600 de bilete, iar, din cauza numărului limitat de locuri pe scaune, organizatorii au fost nevoiți să vândă bilete în picioare. Prețul unui bilet este de 70 de lei.

Animatorii petrecerii, care va începe la ora 22.00, vor fi Buzdugan și Morar, iar după concertul lui Brenciu, care va începe în jurul miezului nopții ;i care va dura aproximativ două ore, va urma un program disco cu participarea unor animatoare din Biucurești.

Show-ul va continua, sâmbătă seară, cu un recital semnat Mirel Manea și Magix Orchestra, dar și de Viky Stanciu.

„Soul mate”- restraurant & lounge a fost realizat printr-o investiție de aproximativ 250.000 de euro a omului de afaceri Marian Bidașcă.

Spațiul va fi utilizat, la sfârșit de săptămână, atât pentru organizarea unor petreceri private (de maximum 250 de persoane), de tipul nunți sau cumetrii, dar și pentru eveniment de club (cu 600 de locuri).

În rest, „Soul mate” va fi restaurant, cu o bucătărie asigurată de un fost bucătar șef în Madrid.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani