Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
E week-end cu mișcare la Uvertura Mall ! Cei care urmăresc meciul la Cafeneaua sau Clubul New Chicago, din Uvertura Mall, au șansa să primească o sticlă de vin

E week-end cu mișcare la Uvertura Mall ! Cei care urmăresc meciul la Cafeneaua sau Clubul New Chicago, din Uvertura Mall, au șansa să primească o sticlă de vin

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Uvertura Mall a pregătit și în acest week-end două zile antrenante, cu activități orientate spre mișcare, distracție, îndemânare, relaxare și socializare. Exact ce trebuie pentru un week-end reușit!

Începem sâmbăta cu puțină mișcare, de la ora 11:00, știut fiind faptul că sportul eliberează substanțe numite endorfine, care produc o stare de bine, de fericire. În plus, duce și la secreția unor hormoni, IGF1, care joacă un rol foarte important în creșterea armonioasă a copiilor. Este vorba despre un concurs de role, adresat copiilor cu vârste între 6 și 14 ani. Pentru că, siguranța lor este cea mai importantă, câștigătorii vor primi câte un set de protecție (cască, genunchiere și cotiere) pentru a se bucura de practicarea acestui sport fără accidentări.

De la ora 14:00, antrenăm mintea de această dată printr-un atelier de creație organizat de Club Modas, unde copiii cu vârste între 6 și 14 ani își vor exersa abilitățile de pictat pe pânză. De la ora 16:00, pășim spre cele mai vechi dansuri sportive – valsul vienez, un dans foarte elegant, sofisticat chiar, care atrage nu doar dansatori, ci și spectatori deopotrivă și tangoul – un dans pasional. Așa cum spunea și Martha Graham, dansatoare-coregrafă de origine americană, considerată unul dintre pionerii dansului modern, ”marii dansatori nu sunt mari datorită tehnicii lor de dans, sunt mari datorită pasiunii.”

Duminică ne relaxăm cu Mickey și Minnie de la ora 11:00 și cu toți copiii care vor să cânte, să danseze, să se joace sau să se fotografieze cu personajele Disney preferate.

Și pentru că shoppingul a devenit cel mai iubit sport de către doamne, week-end-ul acesta le răsplătim eforturile celor care se vor răsfăța la Salonul Princess Stylesau își vor reînnoi garderoba de la Magazinul Pandora's. Luni, vom avea două câștigătoare a câte unui premiu în valoare de 250 lei.

Duminică seară, suntem alături de toți suporterii României, la meciul din Campionatul European începând cu orele 22:00. Cei care aleg să urmărească meciul la Cafeneaua sau Clubul New Chicago, din Uvertura Mall, de la etajul 4, au șansa să primească o sticlă de vin, dacă echipa României iese învingătoare din meciul cu Albania. Hai România!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani