Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bărbat mort într-un incendiu pe strada Locomotivei din municipiul Dorohoi - FOTO

Bărbat mort într-un incendiu pe strada Locomotivei din municipiul Dorohoi - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Pompierii Dorohoieni au fost sesizaţi ieri, 22 august, în jurul orei 21:00, prin serviciul de urgenţă 112, cu privire la faptul că există un incendiu pe strada Locomotivei din Dorohoi.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, o ambulanţă şi o autospecială cu apă şi spumă. Aici a fost găsit Florin I., în vârstă de 43 de ani, din Dorohoi, care era baricadat în cameră, intoxicat cu monoxid de carbon, iar cei de la abulanţă au încercat să-l resusciteze. Manevrele au fost însă în zadar, acesta fiind declarat decedat.

„Toată ziua a făcut scandal, a umblat dezbrăcat, a ameninţat pe toată lumea, apoi s-a baricadat în casă şi a pus paturile în uşă şi a blocat-o, ca să nu intre nimeni. A ars mocnit, iar vecinii spun că ar fi folosit şi combustibil, benzină. Pompierii l-au găsit foarte greu pentru că era mult fum, însă acesta s-a intoxicat pentru că a inhalat monooxid de carbon.”, a declarat pentru Dorohoi News, Calancea I., din cadrul SVSU Dorohoi.

Pompierii au intervenit prompt prin Garda de Intervenţie a Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, care a localizat focarul fără ca focul să se extindă şi să pună în pericol zona.

„La intervenţie am sosit cu o autospecială de capacitate mărită. Incendiul se manifesta într-o cameră în care locuia Florin I., chiriaş al primăriei. Uşa de la cameră era blocată anumit şi se presupune că şi-ar fi dat foc cu o sticlă de benzină. După ce s-a lichiadat intervenţia, s-a constatat desecul acestei persoane.”, a declarat pentru Dorohoi News, Florin Amăriuţei, maistru militar din cadul ISU Dorohoi.

Florin I. a mai avut antecedente, încercand să se sinucidă la începutul acestei luni, când pe fondul consumului de alcool a vrut să se arunce de la etajul I al propriei locuinţe, situată pe strada Locomotivei nr. 4.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani