Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
1 Iunie de poveste la Uvertura Mall. Concurs inedit „Uvertura te pune în mișcare pentru un sejur la mare!”

1 Iunie de poveste la Uvertura Mall. Concurs inedit „Uvertura te pune în mișcare pentru un sejur la mare!”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Ziua Internaţională a Copilului, este un bun prilej de a ne întoarce în trecut, la acele amintiri ferecate în adâncul inimii, tocmai pentru că păstrează inocența copilăriei.Este ziua în care trăim alături de generația în curs emoția de a fi liberi în acțiuni, în gândire, în trăiri.

Tocmai de aceea, Uvertura Mall a pregătit activități diverse, antrenante, amuzante pentru a-i celebra pe cei care aduc magie în viețile noastre.

„Muzica din lumea poveștilor”
De la ora 11, la etajul 4, în zona Food Court, vă invităm să pășiți într-o lume de poveste împreună cu Albă ca Zăpada și cei 7 pitici, care au pregătit un spectacol interactiv intitulat „Muzica din lumea poveștilor”. Momentul vocal special este susținut de Mediana Vlad, soprană la Opera Națională București, Teatrul Național de Operetăși vocea originală a prințeselor din poveștile copilăriei.

„Uvertura te pune în mișcare pentru un sejur la mare!”
Pentru copilul din fiecare dintre noi, Uvertura organizează începând cu orele 17:00, în parcare, un concurs inedit de tip maratonpentru părinți, copii sau frați, menit să aducă zâmbetul pe buzele membrilor familiilor ce vor participa. Distracția și voia bună sunt ca și asigurate, întrucât participanții vor alerga ținându-se de mâini. Eforturile lor vor fi răsplătite prin numeroase premii, iar câștigătorii locului întâi vor putea savura clipele petrecute alături de familie într-un sejur la mare, pe litoralul românesc.

Înscrierile se pot face pe pagina de Facebook a Uvertura Mall.

Face painting și modelaj din baloane
Pentru că cei mici adoră să primească și să se joace cu baloane, le-am pregătit moderatori, care pe parcursul întregii zile vor crea prin figurinele din baloane și prin picturile pe față câte o poveste pentru fiecare copil.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani