Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
A ajuns in pragul falimentului! Hotelul din Botoșani al Mihaelei Bordea ar putea fi închis

A ajuns in pragul falimentului! Hotelul din Botoșani al Mihaelei Bordea ar putea fi închis

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Economic

Hotelul din Botosani al fostei sotii a lui Cristi Borcea a intrat in faliment, in ciuda faptului ca o camera de lux nu costa mai mult de 100 de lei pe noapte. Nici clinica Mihaelei nu sta ca pe roze, iar aceasta nu a reusit sa scoata banii investiti.

Dupa divortul de Cristi Borcea, Mihaela a fost nevoita sa se ocupe singura de afacerile pe care le detine, mai exact hotelurile din Olimp si Botosani, dar si o clinica de infrumusetare din Bucuresti.

Priceputa in afaceri, fosta sotie a boss-ului de la Dinamo a facut eforturi uriase pentru ca afacerile sale sa ramana pe linia de plutire, insa nimic nu pare sa o poata salva de la faliment. CANCAN.ro a aflat ca hotelurile Mihaelei din Olimp si Botosani au pierderi anuale de un milion de euro, insa, chiar si asa, femeia de afaceri a facut tot posibilul pentru a nu le inchide. Mai exact, a scazut extrem de mult preturile. Astfel, in ciuda faptului ca este extrem de luxos, la hotelul familiei din Botosani, o camera costa aproximativ 100 de lei.

Nici macar in aceste conditii, lumea nu s-a inghesuit sa se cazeze, iar afacerea a intrat, oficial, in faliment. Salonul de infrumusetare pe care Mihaela l-a deschis in buricul Capitalei si care este dotat cu aparatura de milioane de euro nu merge nici el la capacitate maxima si nici nu scoate un profit substantial.

In ciuda faptului ca are probleme financiare destul de mari, Mihaela Borcea nu este deloc ingrijorata, fiind convinsa ca o poate lua intotdeauna de la capat, in orice alta afacere. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Economic: Alte articole din Botosani