Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Teatrul „Vasilache” pleacă la Cahul în Republica Moldova

Teatrul „Vasilache” pleacă la Cahul în Republica Moldova

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

La invitaţia Consulului general al României la Cahul, Republica Moldova şi a Teatrului Republican Muzical – Dramatic „B. P. Haşdeu”, Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” va participa în perioada 27 – 30 noiembrie 2018 la manifestările organizate la Cahul cu prilejul Zilei Naţionale a României şi a Centenarului Unirii.

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” va prezenta cu această ocazie spectacolele „Fram, ursul polar” de Cezar Petrescu şi „Soacra cu trei nurori” de Ion Creangă, promovând în acest context două din cele mai frumoase lucrări ale literaturii române pentru copii.

Un violator din Botoşani a primit o permisie şi nu s-a mai întors la închisoare. Poliţia îl caută

Oamenii legii sunt în alertă în Botoşani, după ce un deţinut aflat în regim semi-deschis a primit o permisie de 24 de ore, dar nu s-a mai întors la puşcărie la ora stabilită.

Violatorul avea de executat 15 ani de puşcărie, din care executase deja 9, iar în vara viitoare era programat la comisia care urma să discute cererea lui de eliberare condiţionată.

Pentru că avea un regim de puşcărie semi-deschis, bărbatul a primit o permisie de 24 de ore pentru a merge acasă, în comuna Hlipiceni, judeţul Botoşani, dar nu a mai revenit până luni la ora 14, când se încheia permisia. Oamenii legii sunt acum pe urmele bărbatului şi au instituit mai multe filtre în judeţ. Sursa: adevarul.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani