Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„Noaptea Albă a Galeriilor” organizată de Muzeul Judeţean Botoşani. Vezi programul!

„Noaptea Albă a Galeriilor” organizată de Muzeul Judeţean Botoşani. Vezi programul!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

Muzeul Judeţean Botoşani organizează vineri, 11 octombrie 2019, în spaţiul Galeriilor de Artă „Ştefan Luchian” Botoşani, evenimentul cultural „Noaptea Albă a Galeriilor”, ediţia a V-a, între <orele 16,oo – 24,oo, cu următorul program:

-Ora 20:00 – Vernisajul expoziției „Natură static – între clasic și modern”– expoziție care poate fi vizionată la Galeriile de Artă „Ștefan Luchianˮ Botoșani, în perioada 21 septembrie – 22 octombrie 2019 și care reunește generații diferite de artiști români, ale căror lucrări se regăsesc în patrimoniul artistic al Muzeului Județean Botoșani.

Cele 40 de lucrări expuse prezintă o temă care a fost abordată și tratată de către toți artiștii vizuali și care se adresează, în egală măsură, sensibilității estetice a celor care preferă pictura ,,clasicăˮ, dar și celor care se regăsesc în maniera modernă de exprimare plastică.

-Ora 20:30 – Momente muzicale susținute de CVARTET PHOEBUS Botoșani. Întâlniri cu artiști plastici și scriitori botoșăneni.

Proiectul denumit „Noaptea albă a Galeriilor” a fost iniţiat în anul 2007, în Bucureşti, de către Asociația Ephemair, este un eveniment complex, dedicat artei contemporane. Curatori eveniment: Ana Florescu Coșereanu și Liviu Șoptelea. Intrarea este gratuită!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani