Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cânți muzică folk? Înscrie-te la Festivalul de folk „Seri Melancolice Eminesciene”

Cânți muzică folk? Înscrie-te la Festivalul de folk „Seri Melancolice Eminesciene”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, şi Asociaţia Judeţeană a Organizatorilor de Evenimente Botoşani, organizează înscrieri în cadrul Festivalul Naţional de muzică folk pentru copii şi tineret Seri melancolice eminesciene, ediţia a IX-a 6 - 8 iulie 2018.

Festivalului Naţional de muzică folk pentru copii şi tineret Seri melancolice eminesciene, are ca principal scop sporirea numărului de activităţi destinate promovării tinerilor sau elevilor cu aptitudini în domeniul cultural-artistic şi a creaţiilor acestora, având ca specific muzica folk, respectiv atragerea unui număr cât mai mare de elevi şi tineri către acest gen muzical. Proiectul este justificat de lipsa unor astfel de activităţi, atât la nivelul judeţului Botoşani, cât şi în ţară, şi de necesitatea de a oferi tinerilor şi elevilor un cadru adecvat de manifestare şi promovare. Promovarea Imaginii Memorialului Ipoteşti şi a creaţiei lirice eminesciene (prin folosirea versurilor eminesciene drept text pentru melodiile prezentate în concurs şi spectacol)

Regulamentul şi fişa de înscriere pot fi luate de pe site-ul www.folkipotesti.ro Înscrierile se fac până pe data de 15 mai 2018. Fişele completate pot fi trimise pe adresa Pentru detalii suplimentare puteţi suna la următoarele numere de telefon: 0722.143.448, 0741.510.849, 0744.885383


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani