Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Calinic Botoşăneanul - Slujire arhierească la Mănăstirea Hadâmbu - FOTO

Calinic Botoşăneanul - Slujire arhierească la Mănăstirea Hadâmbu - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

În Duminica a IV-a după Paşti, pe 29 aprilie 2018, Preasfinţitul Părinte Calinic Botoşăneanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iaşilor, alături de un sobor de preoţi şi diaconi, va oficia Sfânta Liturghie la Mănăstirea Hadâmbu.

Pelerinii se pot închina cu acest prilej la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, aflată în biserica-monument a aşezării monahale, precum şi la racla cu moaştele mai multor sfinţi ai Bisericii: Sfântul Ioan Iacob de la Neamţ, Sfânta Fericita Agafia, Sfântul Mucenic Alexandru Romanul, Sfântul Ierarh Luca al Crimeii, Sfântul Ierarh Filaret de Cernigov, Sfânta Maria Magdalena, Sfinţii Prunci ucişi de Irod şi SFântul Gavriil Athonitul.

La final, Preasfinţitul Calinic Botoşăneanul va citi o rugăciune de dezlegare, iar apoi pelerinii vor fi invitaţi la o agapă frăţească.

Amintim că pe 29 aprilie 2018, Preacuviosul Părinte Arhimandrit Nicodim Gheorghiţă, stareţul Mănăstirii Hadâmbu, împlineşte 54 de ani! Dumnezeu să-i dăruiască multă sănătate pentru a continua slujirea rânduită de Dumnezeu prin rugăciunile Maicii Domnului şi ale Sfinţilor!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani