Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cristi Pustai după meciul cu Poli Timişoara: „Mi-am exprimat dorinţa să tac astăzi”

Cristi Pustai după meciul cu Poli Timişoara: „Mi-am exprimat dorinţa să tac astăzi”

Adaugat de: Ziare Botosani

FC Botosani a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputata luni seara contra formatiei ACS Poli Timisoara, in cadrul etapei a 16-a a Ligii 1.

Golurile partidei au fost marcate de Hernandez in minutul 44 pentru banateni si Petre Ivanovici in minutul 73 pentru botosaneni.

Antrenorul principal al FC Botoşani a refuzat să vorbească despre meciul cu Poli Timişoara, invocând faptul că este o zi tristă din cauza tragediei care a avut loc la Clubul Colectiv din Bucureşti unde au murit 31 de persoane.

„Mi-am exprimat dorinţa să tac astăzi, la un post de televiziune. Ar fi incorect să vorbesc aici mai multe lucruri. A fost un meci desfăşurat într-o zi tristă. Este un punct, se adună în clasament. O să vorbim zilele următoare despre acest joc“, a declarat Cristi Pustai.

Antrenorul principal de la ACS Poli Timișoara, Florin Marin, era foarte dezamăgit la finalul partidei de rezultatul de egalitate.

„După cum s-a desfăşurat repriza a doua am pierdut două puncte. La 1-0 am avut trei ocazii mari de a închide jocul, Iliev a avut intervenţii extraordinare. Am făcut pasul înapoi, ne-am retras prea mult, a intervenit şi accidentarea lui Cânu care a dereglat sistemul nostrum defensive şi am primit un gol cu uşurinţă mare. Îi felicit pe jucători pentru determinare, pentru organizare şi pentru punctul câştigat. Nu sunt mulţumit, trebuia să câştigăm clar. Până la urmă, este bine că nu am pierdut şi că am obţinut un punct. Sunt două puncte mari pe care puteam să le obţinem. De vină suntem noi pentru că am făcut pasul înapoi, ne-am retras prea mult şi a intervenit acea greşeală în zona central a apărării noastre“, a spus Florin Marin.

In urma acestui rezultat FC Botosani urca pana pe pozitia a 11-a in clasamentul Ligii 1 acumuland 13 puncte. Etapa urmatoare elevii lui Cristi Pustai vor face deplasarea in capitala unde va intalni pe Steaua Bucuresti, duminica 8 noiembrie de la ora 20.00.

ZiareBotosani.ro

Alte articole din Botosani