Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Societatea botoșăneană NOVA APASERV sancționată de Primăria Dorohoi pentru nerespectarea Autorizațiilor de Spargere

Societatea botoșăneană NOVA APASERV sancționată de Primăria Dorohoi pentru nerespectarea Autorizațiilor de Spargere

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Având în vedere faptul că timpul de intervenție și de remediere a avariilor pe conductele de apă și canalizare gestionate de S.C. NOVA APASERV S.A., este depășit de cele mai multe ori, autoritatea locală va aplica sancțiuni pentru întârzierea lucrărilor.

Autoritatea locală a transmis în nenumărate rânduri, notificări către operatorul ce furnizează serviciile de apă-canal, prin care solicita respectarea termenelor de remediere a defectelor și de refacere a zonelor afectate de lucrări.

În ultima perioadă, responsabilii S.C. NOVA APASERV S.A., atât de la nivelul municipiului cât și de la nivelul central de conducere, nu au reușit să răspundă cu profesionalism și promptitudine, pentru rezolvarea problemelor semnalate de Primăria Dorohoi, fapt ce conduce la o stare continuă de disconfort.

S.C. Nova Apaserv este singura instituție responsabilă atât pentru întreruperile repetate în furnizarea apei potabile către populație, cât și de starea neconformă a drumurilor și a zonelor ce au suferit intervenții în urma avariilor.

Ca urmare a celor semnalate, Primăria Dorohoi prin compartimentele responsabile în domeniu, va aplica amenzi către furnizorul de apa-canal, ca o ultimă măsură în vederea reintrării în normalitate a situațiilor repetate apărute.

PRIMAR,
ing. Dorin Alexandrescu


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani