Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Se face sau nu se face? Construcţia supermarket-ului Kaufland la Dorohoi trenează

Se face sau nu se face? Construcţia supermarket-ului Kaufland la Dorohoi trenează

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Anul 2013 aduce un gust amar atât pentru conducerea municipiului, cât şi pentru întreaga comunitate din Dorohoi.

În urmă cu aproximativ doi ani de zile, reţeaua de hipermarket-uri Kaufland, a contactat conducerea municipiului şi şi-a arătat intenţia de a investi la Dorohoi. Această veste a fost extrem de bună la acea vreme și toată lumea vedea Dorohoiul dezvoltându-se în următorii ani. Însă, după scurt timp, câţiva consilieri locali din Consiliul Local 2008-2012 și-au schimbat părerea la 180 de grade și nu au mai fost de acord cu această investiție, prejudiciind Dorohoiul de o sumă frumușică, venită din vânzarea terenului aferent construcției respective, de sumele încasate pentru taxe și impozite și de crearea de locuri de muncă.

„Sper ca această construcție a USL-ului să funcționeze la Dorohoi timp de patru ani deoarece îmi pun mari speranțe în ea. Sper să se vadă interesele comunității și nu altele pentru că acum puteam vorbi de hipermarket-uri la Dorohoi și puteam să facem o tranzacție extrem de bună, însă din cauza anumitori interese și acum datorită crizei economice, lucrurile trenează. Dacă Consiliul Local de atunci ar fi dat un vot, Dorohoiul ar fi avut o altă perspectivă din acest punct de vedere. Sper ca aceste disfuncționalități să nu mai apară în actualul Consiliu Local pentru că s-a demonstrat și de această dată că un lucru dacă nu este făcut la timp, ulterior comunitatea are de suferit.”, a declarat pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Deși sunt mulți dorohoieni nostalgici care încă se mai gândesc cum ar fi fost dacă în acest an Dorohoiul ar fi avut un hipermarket ca și Kaufland, există persoane care încă mai cred într-o schimbare de planuri și de continuare a acestui proiect. (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani