Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Primarii din judeţ invitați la Prefectură pentru o prezentare a posibilităţilor de accesare a fondurilor europene

Primarii din judeţ invitați la Prefectură pentru o prezentare a posibilităţilor de accesare a fondurilor europene

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Primarii din judeţ au fost invitaţi joi la Instituţia Prefectului pentru a participa la o prezentare a proiectelor europene ce pot fi accesate în exerciţiul financiar 2014-2020.

Prefectul Costică Macaleţi i-a invitat şi pe reprezentanţii Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord- Est, de la Piatra Neamţ. Cătălina Morariu, reprezentantul ADR, a susţinut că scopul întâlnirii de astăzi este prezentarea posibilităţilor de accesare a fondurilor europene.

„Împreună cu colega mea, o să încercăm să vă aducem la cunoştinţă informaţii importante şi utile despre programul de finanţare 2014-2020, despre cum anume trebuie să ne pregătim astfel încât să avem proiecte de succes şi în perioada următoare. Vă prezentăm priorităţile de investiţii a PNDR şi voi pune accentul pe unele aspecte legate de evaluarea proiectelor, specialitatea mea", a declarat Cătălina Morariu.

De asemenea, Cristina Ferman, şeful Biroului de Informare, a declarat că spre deosebire de exerciţiul financiar anterior, în perioada 2014-2020, sumele puse la dispoziţie sunt duble. „Mare parte din buget vor fi alocaţi pe zona de investiţii în eficienţa energetică, dezvoltare urbană, pentru municipii şi oraşe şi în jur de 750 de milioane de euro vor fi destinate pentru investiţiile private", a declarat Cristina Ferman. Sursa: stiri.botosani.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani