Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Consilierii județeni, convocați miercuri în ultima ședință ordinară din 2016

Consilierii județeni, convocați miercuri în ultima ședință ordinară din 2016

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Consilierii județeni se întrunesc miercuri, 21 decembrie 2016, în ședința ordinară. Ședința va avea loc la ora 10:00, în sala de ședințe a Consiliului Județean Botoșani. Un număr de 10 proiecte de hotărâre se află pe ordinea de zi a ultimei ședințe a Consiliului Județean din 2016. Reamintim că şedinţele sunt publice, la acestea pot participa şi cetăţeni ai județului Botoșani.
 
Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Judeţean Botoşani, conform ordinei de zi, sunt următoarele:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor locale datorate de persoane fizice şi juridice bugetului propriu județean, pe anul 2017.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor tarife pentru drumurile publice administrate de către Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoșani, pentru anul 2017.

3. Proiect de hotărâre privind atribuirea unei licenţe de traseu pentru curse regulate speciale.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a unui spaţiu de 2 mp din clădirea situată în municipiul Dorohoi, b-dul Victoriei nr. 119, aflată în domeniul public al judeţului Botoşani şi în administrarea Liceului Tehnologic „Al. Vlahuță” Șendriceni.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatului final al concursului şi proiectului de management câştigător pentru ocuparea postului de manager la Memorialul Ipotești – Centrul Naţional de Studii „Mihai Eminescu” Botoşani – instituţie publică de cultură din subordinea Consiliului Județean Botoșani.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi statului de funcţii ale aparatului de specialitate al Consiliului Județean Botoșani.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea planurilor de ocupare a funcţiilor publice pentru aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Botoşani şi instituţiile publice subordonate, pe anul 2017.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea efectuării concediului de odihnă restant, aferent anului 2016, de către persoanele cu funcţii de demnitate publică din conducerea Consiliului Judeţean Botoşani, în cursul anului 2017.

9. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Botoşani nr. 144 din 27.10.2016 privind avizarea Planului de şcolarizare, aprobarea organigramei şi statului de funcţii ale Şcolii Populare de Arte şi Meserii Botoşani, pentru anul școlar 2016 – 2017.

10. Proiect de hotărâre privind constituirea comisiei de selecție a candidaților și acordarea unui mandat special reprezentantului Județului Botoșani în Adunarea Generală a Acționarilor S.C. NOVA APASERV S.A. Botoșani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani