Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cătălin Flutur şi viceprimarii săi, somaţi să restituie bani la Primărie

Cătălin Flutur şi viceprimarii săi, somaţi să restituie bani la Primărie

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Fostul primar al municipiulului Botoşani, Cătălin Flutur, dar şi foştii săi viceprimari au fost somaţi de Primăria municipiului Botoşani să restituite nişte sume de bani considerate a fi încasate ilegal. Flutur, dar şi Florin Ghiorghiţă, Cătălin Alexa sau Romulus Eram sunt acuzaţi că ar fi încasat, în perioada 1 octombrie 2007- 31 decembrie 2009, un spor la care nu aveau dreptul, scrie botosaninews.

Este vorba de “sporul de condiţii vătămătoare“, care a fost plătit celor patru membri ai Executivului.

Serviciul de resurse umane al Primăriei a făcut deja înştiinţare către cei patru să restituie banii, plus dobânda aferentă pe perioada scursă de la data încasării acestora până la 30 septembrie 2012.

Astfel, Flutur are de dat înapoi la Primărie 17.007 lei, din care 10.847 de lei suma brută încasată, la care se adaugă 2.492 de lei dobândă şi 3.668 lei cotele plătite de primărie către stat sub formă de contribuţii la fondul de pensii, şomaj sau asigurări de sănătate.

La rândul său, Florin Ghiorghiţă trebuie să returneze suma de 15.570 de lei, în timp ce Cătălin Alexa are de dat 9.700 de lei. Suma datorată de Ghiorghiţă este mai mare pentru că acesta a prins în perioada respectivă două mandate de viceprimar.

Şi viceprimarul din mandatul 2004- 2008, Romulus Eram trebuie să dea înapoi 5.526 lei.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani