Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Botoșani: Consilierii județeni se întrunesc joi în ședința ordinară din luna octombrie - Vezi ordinea de zi!

Botoșani: Consilierii județeni se întrunesc joi în ședința ordinară din luna octombrie - Vezi ordinea de zi!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Consilierii județeni se întrunesc joi, 29 octombrie 2015, în ședința ordinară din luna octombrie a Consiliului Județean al județului Botoșani. Ședința va avea loc la ora 10:00, în sala de ședințe a Consiliului Județean Botoșani. Reamintim că şedinţele sunt publice, la acestea pot participa şi cetăţeni ai județului Botoșani.
 
Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Judeţean Botoşani, conform ordinei de zi, sunt următoarele:

1. Proiect de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului de consilier judeţean al domnului Oprişanu Ovidiu-Gabriel, ca urmare a demisiei acestuia.

2. Proiect de hotărâre privind validarea alegerii domnului Burlacu Laurenţiu în calitate de consilier judeţean.

3. Proiect de hotărâre privind atribuirea unor licenţe de traseu pentru curse regulate speciale.

4. Proiect de hotărâre privind modificarea arondării unor unităţi administrativ-teritoriale la serviciile publice comunitare de evidenţă a persoanelor de pe raza Judeţului Botoşani.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a unui spaţiu din imobilul „Policlinica Stomatologică” şi a terenului aferent, situat în Botoşani, str. Marchian nr. 9, aparţinând domeniului privat al judeţului Botoşani, în vederea desfăşurării unor activităţi medicale sau conexe actului medical.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a unui teren în suprafaţă de 45 mp, situat în Botoşani, str. Marchian nr.11, aparţinând domeniului public al Judeţului Botoşani, aflat în administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de Colaborare în cadrul Comitetului Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social pentru Formare Profesională (CLDPS) din judeţul Botoşani.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de Colaborare în cadrul Consorţiului Regional al Regiunii de Dezvoltare Nord-Est.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al bugetului propriu judeţean şi al bugetului instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, pe cele două secţiuni, pentru perioada 01.01 – 30.09.2015.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor locale datorate de persoane fizice şi juridice bugetului propriu judeţean, pe anul 2016.

11. Proiect de hotărâre privind avizarea Planului de şcolarizare, aprobarea organigramei şi statului de funcţii ale Şcolii Populare de Arte şi Meserii Botoşani, pentru anul şcolar 2015 – 2016.

12. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Botoşani nr. 34 din 26.03.2015 privind aprobarea organigramelor şi statelor de funcţii pentru aparatul de specialitate şi aparatul permanent de lucru al Consiliului Judeţean Botoşani şi instituţiile publice de interes judeţean.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramelor şi statelor de funcţii ale unităţilor învăţământului special de sub autoritatea Consiliului Judeţean Botoşani, pentru anul şcolar 2015 – 2016.

14. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu judeţean cu suma de - 6405 mii lei, al bugetului instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii cu suma de 162,4 mii lei, atât la partea de venituri cât şi la partea de cheltuieli pe anul 2015, şi efectuarea de virări de credite bugetare de la un capitol al clasificaţiei bugetare şi de la un program la altul.

Autor: ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani