Weekend-ul acesta, în Botoşani, se joacă cea de-a doua regională din cadrul Cupei Coca-Cola

Weekend-ul acesta, în Botoşani, se joacă cea de-a doua regională din cadrul Cupei Coca-Cola

Echipa de băieţi a Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” din Botoşani şi echipa de fete a Colegiului Naţional „Grigore Ghica” din Dorohoi se luptă pentru a ajunge în finala celei mai populare competiţii de fotbal pentru adolescenţi- Cupa Coca-Cola

Botoşani găzduieşte sâmbătă şi duminică cea de-a doua etapă regională a Cupei Coca-Cola. Astfel, oraşul ajunge în centrul lumii fotbalului pentru liceeni, iar foarte multe persoane sunt aşteptate să îşi susţină favoriţii. Echipele de fete şi cele de băieţi din judeţele Bacău, Galaţi, Iaşi, Suceava şi Vrancea vor lupta pentru a câştiga o experienţă unică de fotbal la Londra. În total, 25 de echipe din judeţul Botoşani au fost înscrise în această competiţie.

Peste 8460 de liceeni din întreaga ţară s-au înscris anul acesta pentru titlul de campioni în cea de-a şasea ediţie a Cupei Coca-Cola. Cea mai mare competiţie de fotbal în sală a înregistrat, anul acesta, un nou record- 564 de echipe au fost înscrise la debutul acestei competiţii, dintre care 417 de echipe de băieţi şi 147 de echipe de fete.

Sâmbătă, 13 mai, începând cu ora 8:00, se dă startul meciurilor din cea de-a doua regională a Cupei Coca-Cola în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din Botoşani. Rând pe rând, câte două echipe de băieţi şi câte două echipe de fete îşi vor disputa locul în faza finală a competiţiei. Meciurile care vor decide cine va ajunge în faza finală de la Bucureşti, dar şi festivitatea de premiere vor avea loc duminică, între 10:00 şi 14:00.

Echipele de băieţi care vor juca în regionala de la Botoşani:
• Liceul Teoretic „Spiru Haret” din Moineşti, judeţul Bacău
• Liceul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Botoşani
• Colegiul de Industrie Alimentară „Elena Doamna” din Galaţi
• Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iaşi
• Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă” din Siret, judeţul Suceava
• Colegiul Naţional „Emil Botta” din Adjud, judeţul Vrancea

Echipele de fete care vor juca în regionala de la Botoşani:
• Liceul cu Program Sportiv din Bacău
• Colegiul Naţional „Grigore Ghica” din Dorohoi, judeţul Botoşani
• Liceul Tehnologic „Paul Bujor” din Bereşti, judeţul Galaţi
• Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iaşi
• Colegiul „Vasile Lovinescu” din Fălticeni, judeţul Suceava
• Colegiul Naţional „Emil Botta” din Adjud, judeţul Vrancea

Finala ediţiei 2017 a Cupei Coca-Cola se va disputa pe 3 – 4 iunie în Parcul Tineretului din Bucureşti.

Cupa Coca-Cola este un program anual dezvoltat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice. Coca-Cola România este un susţinător cu tradiţie al sportului de performanţă, dar şi al evenimentelor care încurajează implicarea fiecăruia dintre noi în activităţile fizice.

Stirea anterioara

Ofertele de vacanță de la Agenția Panoramic Travel Botoșani - de unde cumperi vacanța anul acesta

Stirea Urmatoare

Meteorologii au emis o informare meteo de precipitații slabe, sub formă de ninsoare, în nordul Moldovei

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.