Vezi când se pun în vânzare și cât costă biletele pentru meciul FC Botoșani – Petrolul Ploiești

Vezi când se pun în vânzare și cât costă biletele pentru meciul FC Botoșani – Petrolul Ploiești

Clubul FC Botoşani va pune în vanzare de miercuri biletele pentru partida ce se disputa sâmbătă pe Municipal în compania formaţiei Petrolul Ploieşti.

Biletele vor putea fi achiziţionate cu un preţ de 30 de lei la tribună şi cu 15 lei la peluze, suporterii putând cumpăra tichetele direct de la casele de bilete ale stadionului.

Partida dintre FC  Botoşani şi Petrolul Ploieşti se va disputa sâmbătă de la ora 16.00.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Atenție! Nova Apaserv va restricționa furnizarea apei din cauza unei avarii produse la Leorda. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.