Valeriu Iftime după victoria cu CSU Craiova „Primul gol a fost șmecherie. I-am prostit pe olteni”. Vezi VIDEO cu declarațiile!

Valeriu Iftime după victoria cu CSU Craiova „Primul gol a fost șmecherie. I-am prostit pe olteni”. Vezi VIDEO cu declarațiile!

Finantatorul celor de la FC Botosani, Valeriu Iftime, a facut show la conferinta de presa de la finalul partidei cu CSU Craiova.

Acesta a vorbit despre viitorul botosanenilor in Europa League si despre victoria cu craiovenii in stilul caracteristic.

Va prezentam mai jos cateva dintre declaratiile lui Valeriu Iftime, dar si video cu acesta si cu Cornel Sfaiter:

"Astazi am cladit ceva care cu greu se va uita. Botosaniul poate sa creada ca este o echipa din primele 5 din campionatul romanesc"

"Botosaniul a facut spectacol pana in minutul 90"

"Batin a invatat mult sa dea un gol de la Real Madrid"

"Primul gol a fost smecherie. I-am prostit pe olteni"

"E complicat sa luam in calcul Europa League. E ca o femeie frumoasa care te poate fura rau"

"Speram sa piarda Viitorul, dar nici chiar asa"

Sursa: stiri.botosani.ro




Stirea anterioara

Ziua Națională a Tineretului, marcată şi la Botoşani!

Stirea Urmatoare

Cosmin Andrei: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.