Supercupa României se va juca la Botoşani. Decizie surprinzătoare luată de Comitetul Executiv al FRF

Supercupa României se va juca la Botoşani. Decizie surprinzătoare luată de Comitetul Executiv al FRF

Comitetului Executiv al FRF a hotărât ca ediţia din acest an a Supercupei României, programată pe 9 iulie, să se dispute pe stadionul municipal din Botoşani.

Arena din Botoşani are 7.782, iar aici se vor confrunta în Cupa României, pe 9 iulie, Viitorul Constanţa, campioana României, şi FC Voluntari, câştigătoarea Cupei României.

Va fi pentru a cincea oară în ultimii opt ani când Supercupa se dispută în provincie: în 2010 și 2016 s-a jucat la Cluj, în 2011 la Piatra Neamț, iar în 2015 la Constanța.

Viitorul a cucerit în premieră titlul la finalul sezonului trecut, în timp ce FC Voluntari și-a adjudecat în premieră Cupa României, după o finală dramatică în fața Astrei Giurgiu, câștigată după executarea loviturilor de departajare.

Stirea anterioara

Doliu în familia deputatului Mihaela Huncă „Suntem cu gândul și cu sufletul alături de colega noastră”

Stirea Urmatoare

Se dau câte o sută de euro direct de la stat! Veste uriașă pentru 200.000 de români

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.