Scandal după revenirea lui Mutu în Liga 1

Scandal după revenirea lui Mutu în Liga 1

ASA Targu Mures a pierdut primul meci disputat in 2016, pe teren propriu, contra echipei Pandurii Targu Jiu, scor 0-1, in etapa a 24-a a Ligii 1. Adrian Mutu si-a facut debutul la echipa mureseana, in repriza a doua, insa nu a reusit sa puna probleme serioase adversarilor.

Portarul echipei ASA Targu Mures, Eduard Stancioiu, i-a acuzat dur pe arbitrii meciului pierdut vineri seara de echipa sa, scor 0-1 cu Pandurii Targu Jiu, dupa penaltiul acordat de Cristi Balaj care a decis soarta meciului.

Meciul a marcat revenirea lui Adrian Mutu in Liga 1, in tricoul formatiei muresene, scrie Ziare.com.

„Stiam ca ne va astepta un meci foarte greu. Nu ma deranjeaza greselile, toata lumea greseste. Insa am vazut niste faze in acest meci de zici ca eram la gradinita. M-a deranjat atitudinea arbitrilor. Ne trateaza ca niste sclavi. La finalul partidei m-a deranjat cum ne-a aratat cu mana sa plecam direct la vestiare. M-am uitat si dupa domnul Balaj, nimic. Sunt aroganti cu noi, nu ne baga in seama. Aceasta aroganta ma deranjeaza, ne trateaza ca pe niste nimicuri", a spus Stancioiu dupa meci, potrivit Fanatik.

Portarul s-a rastit la finalul meciului la arbitrul asistent Sebastian Gheorghe, cel care se afla in apropierea fazei la care s-a acordat penalti.

„Ne iei la misto. ba? Raspunde!", i-a strigat jucatorul vicecampioanei, potrivit Dolce Sport.

„L-am intrebat pe tusier ce s-a intamplat si a facut cu mana in semn de 'La revedere!'", a mai declarat Stancioiu.

Stirea anterioara

Mişcărea Populară a validat o mare parte a candidaților la primăriile din judeţ. Vezi lista!

Stirea Urmatoare

O lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată a provocat un incendiu în balconul unui apartament din Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.