Sâmbătă se dă startul Ligii a doua la fotbal

Sâmbătă se dă startul Ligii a doua la fotbal

Conducerea Federaţiei Române de Fotbal nu a acceptat o nouă amânare a startului campionatului la liga a II-a. în aceste condiţii, noul sezon va debuta sâmbătă. Singura problemă este că nu ştie dacă în seria I vor fi 12 sau 13 echipe. FC Botoşani va sta în prima etapă urmând să joace primul meci oficial pe 8 septembrie contra formaţiei Rapid CFR Suceava.

„Astăzi am discutat cu mai mulţi conducători de club. Am vorbit şi cu cei de la Buftea care mi-au promis că încep. Dimineaţă spuneau că renunţă şi eram hotărât să reorganizăm seria după care au spus că vor continua. Cei de la Bacău au spus că se prezintă la meciul de cupă şi vor juca în primele două etape. Trist este că nu avem o situaţie clară în momentul acesta. Este neplăcut. Important este să avem continuitate. Dacă vom începe 12-13 echipe să şi termine toate campionatul”, a spus Cornel Şfaiţer, preşedinte FC Botoşani, citat de btonline.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

PSD-iștii și-au depus candidaturile la Consiliul Județean. Vezi lista completă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.