Rapid CFR Suceava - Petrolul Ploieşti se joacă la Botoşani

Rapid CFR Suceava - Petrolul Ploieşti se joacă la Botoşani

Programat joi, 30 octombrie (ora 18:30), meciul nu poate avea loc pe „Areni”, ci în nocturnă, pe stadionul „Municipal” din Botoşani.

Cum până la începutul săptămânii nu primiseră vreo înştiinţare oficială referitoare la ziua, ora şi locul de disputare a partidei din Cupa României, oficialii divizionarei secunde Rapid CFR Suceava s-au interesat la Federaţia Română de Fotbal, de unde au aflat că meciul cu Petrolul nu se poate disputa la Suceava. Urmând a fi televizat, partida va putea fi găzduită pe un stadion dintr-un oraş apropiat care dispune de instalaţie de nocturnă. „Ne-am fi dorit foarte mult să jucăm pe Areni, pentru ca un număr cât mai mare de suceveni să se poată bucura de un eveniment fotbalistic de marcă. Sunt sigur însă că suporterii noştri se vor deplasa în număr mare şi la Botoşani, pentru a fi alături de favoriţi”, a declarat Dumitru Moldovan, preşedintele lui Rapid CFR.

Şi Bogdan Tudoreanu, antrenorul Rapidului CFR, este dezamăgit că partida nu se joacă pe „Areni”, fiind de părere că mutarea meciului la Botoşani va scădea enorm interesul suporterilor suceveni.

Totuşi, pentru a facilita prezenţa suporterilor suceveni pe stadionul din Botoşani, preşedintele lui Rapid CFR a promis să pună gratuit la dispoziţie mijloace de transport. „Nu jucăm în fiecare an în optimile de finală ale Cupei României, aşa că trebuie să punem la dispoziţia suporterilor câteva autobuze pentru deplasarea la meci”, a completat Dumitru Moldovan. I.TÂRNOVEANU

„E mare păcat că nu jucăm pe Areni. Vroiam să vină sucevenii la meci, să fie stadionul plin. Pentru asta ne-am zbătut să ajungem în optimile de finală. Botoşănenii au mai văzut echipe de Liga I, în schimb noi jucăm un meci ca acesta odată la un deceniu” Bogdan Tudoreanu, antrenor Rapid CFR Suceava. Sursa: ziarulevenimentul.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Lucian Trufin: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.