Pandurii Târgu Jiu - FC Botoșani 1-1. Gorjenii au egalat, din penalty, la ultima fază a meciului

Pandurii Târgu Jiu - FC Botoșani 1-1. Gorjenii au egalat, din penalty, la ultima fază a meciului

FC Botoşani a remizat, vineri, în deplasare, scor 1-1, cu Pandurii Târgu Jiu, într-un meci contând pentru etapa a VII-a a play-out-ului Ligii I.

Finanțatorul FC Botoșani a decis ca echipa sa să se deplaseze cu trenul. Aceasta este cea mai lungã deplasare pe care o o echipã în Liga poate face 1. „Este cel mai bun drum pe care l-am putut găsi acum spre Severin. A fost cu trenul, cu cușete moderinizate până la București și de acolo cu autocarul până la Drobeta”, a declarat Valeriu Iftime.

După doar un sfert de oră de joc, Golofca a fost faultat de Florin Ilie în careu, însă penalty-ul executat de Vașvari a fost apărat de Popescu.

Chiar înainte de pauză, același Golofca a scos o nouă lovitură de la 11 metri, după ce a fost faultat de Samson. Botoșănenii au cerut cartonaș galben, în condițiile în care fotbalistul "pandurilor" era deja avertizat, dar centralul Cătălin Popa nu l-a sancționat pe apărătorul gazdelor.

Vașvari nu a mai ratat de această dată și a transformat fără emoții lovitura de la 11 metri.

În ultimul minut de prelungire, Mușat l-a ținut pe Negoiță în careu, iar Cătălin Popa a fluierat cea de-a treia lovitură de pedeapsă a partidei.

Păcurar a executat și a adus un punct pentru gorjeni, care se distanțează la un punct de Chiajna, echipă aflată pe loc retrogradabil.

Echipele de start:

Pandurii: Daniel Popescu - Samson, Ene, Ilie, Buşu - Zaina, Cioinac - Firţulescu, Paul Păcurar, Hlistei - Negruţ
Rezerve: Stanca, Negoiţă, Tătaru, Stana, Trifu, Hamed, Pârcălabu
Antrenor. Flavius Stoican

FC Botoşani: Cobrea - Unguruşan, Miron, Tincu, Muşat - Vaşvari, Bordeianu - Roman, Dos Santos, Golofca - Herghelegiu
Rezerve: Albuţ, Burcă, Cârstocea, Buş, Moruţan, Elek, Fulop II
Antrenor: Leo Grozavu.

Stirea anterioara

Drojdia te scapă de riduri și acnee

Stirea Urmatoare

Meteorologii au emis o informare meteo de precipitații slabe, sub formă de ninsoare, în nordul Moldovei

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.