Naționala riscă sancțiuni de la FIFA din cauza lui Gigi Becali

Naționala riscă sancțiuni de la FIFA din cauza lui Gigi Becali

FIFA ar putea sa sanctioneze echipa nationala a Romaniei pentru ca, inaintea meciului cu Olanda, Gigi Becali a mers pe gazon pentru a discuta cu Victor Piturca.

Ipoteza este sustinuta de Alexandru Boc, vicepresedintele LPF, care a declarat ca prezenta lui Gigi Becali pe teren inaintea meciului OLANDA-ROMANIA a fost neregulamentara.

„Ce cauta Gigi Becali pe teren inaintea meciului? Mi s-a parut incredibil! Romania risca sanctiuni din acest motiv. Persoanele neuatorizate nu au voie pe gazon inaintea meciului", a spus Sandu Boc la Dolce Sport.

„Mergeam pe acolo, am vazut o usa deschisa si am intrat. Cand ai o blana pe tine si pasaport de europarlamentar, mai mergi si cum merg eu, nu te intreaba nimeni nimic. Le-a fost jena sa ma mai intrebe ceva. N-am bagat mana in buzunar ca sa-mi deschida usa", a explicat Gigi Becali.

Gigi Becali a asistat de pe teren la incalzirea efectuata de „tricolori" inaintea meciului cu Olanda si a discutat cu Victor Piturca si cu cativa dintre fotbalisti! Sursa: realitatea.net

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

PSD-iștii și-au depus candidaturile la Consiliul Județean. Vezi lista completă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.