Mai multe echipe din liga a II-a riscă să nu înceapă campionatul

Mai multe echipe din liga a II-a riscă să nu înceapă campionatul

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani şi totodată reprezentantul cluburilor din seria I a ligii secunde spune că sunt multe echipe care se confruntă cu probleme financiare şi riscă să nu se înscrie în noul sezon competiţional. Printre acestea se numără Rapid CFR Suceava şi FCM Bacău.

„Sunt probleme la Alba Iulia, Bai Mare, Bacău, Mangalia. Nu se ştie ce va fi la Suceava. Îmi doresc foarte mult ca Suceava să joace în liga a II-a şi să avem un derby frumos. Tot timpul au fost derbyuri advărate atât în teren cât şi în tribune. Eu îmi doresc să începem în formulă completă şi să reziste toate echipele până la finalul campionatului”, a spus Cornel Şfaiţer.

Cât priveşte clubul FC Botoşani, lucrurile încă nu sunt foarte clare şi se aşteaptă o decizie a autorităţilor locale care ar trebui să facă investiţii serioase în baza sportivă.

„Depindem foarte mult de factorii de decizie locali. Sperăm ca noul primar şi domnul preşedinte al Consiliului Judeţean să ne susţină în acest proiect. Asta nu înseamnă că dacă ne dorim cu toţii promovare vom şi reuşi în următorul sezon. Este un obiectiv îndrăzneţ, pe care care îl putem reuşi dar trebuie să avem o strategie foarte bună astfel încât să ne putem menţine în liga I dacă promovăm”, a adăugat Cornel Şfaiţer, citat de btonline.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

PSD-iștii și-au depus candidaturile la Consiliul Județean. Vezi lista completă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.