Leo Grozavu: Toţi arbitrii care vin la Botoşani sunt îngroziţi. Parcă e Război Mondial

Leo Grozavu: Toţi arbitrii care vin la Botoşani sunt îngroziţi. Parcă e Război Mondial

Tehnicianul Leo Grozavu a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu CSM Poli Iaşi, scor 1-3, joc la care au fost eliminaţi patru jucători, că toţi arbitrii care vin la Botoşani "scot cartonaşele roşii de parcă ar fi război mondial".

„Al doilea joc acasă când jucăm cu doi oameni în minus. S-a creat o stare de psihoză, nu ştiu cum să-i spun. Toţi arbitrii care vin la Botoşani sunt îngroziţi, scot cartonaşele roşii de parcă aici ar fi război mondial. În afară de toate lucrurile astea, e clar că şi noi nu mai avem stare de campionat. E inadmisibil două meciuri la rând să jucăm cu doi oameni mai puţin. E foarte greu să antrenezi când joci cu doi oameni în minus", a spus Grozavu, conform dolce-sport.ro.

Formaţia FC Botoşani a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de echipa CSM Poli Iaşi, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I, în care centralul Ovidiu Haţegan a acordat patru cartonaşe roşii: două gazdelor, în minutele 36 şi 38, şi două oaspeţilor, pe final. Pentru botoşăneni este al şaselea joc fără victorie în Liga I.

Au marcat Bole '23, '61 şi Cristea '37 (penalti) pentru învingători, respectiv Burcă '70.

Cristea a transformat în minutul 37 un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Miron la Bole, fază la care jucătorul gazdelor a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat, conform news.ro.

În minutul 38, de la gazde a fost eliminat şi Golofca, pentru un fault la Sato.

În minutul 90+3, de la oaspeţi a fost eliminat Frăsinescu după ce a primit al doilea cartonaş galben pentru tragere de timp. Un minut mai târziu, a fost eliminat şi Ciucur, după ce a primit două cartonaşe galbene.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.