JO 2012 | Luptatorul Alin ALEXUC va concura marţi, la Jocurile Olimpice

JO 2012 | Luptatorul Alin ALEXUC va concura marţi, la Jocurile Olimpice

Luptătorul botoşănean Alin Alexuc va intra în concurs  la Olimpiada marţi la prânz. El va susţine astăzi cântarul oficial urmând ca marţi să aibă primul meci la Jocurile Olimpice de la Londra.

Fostul sportiv de la CS Botoşani, legitimat în prezent la Dinamo, a fost anul acesta campion mondial şi este cotat cu şansă la o medalie.

Familia sa, care locuieşte în Botoşani, aşteaptă cu extrem de multă emoţie, rezultatele la lupte.

Când s-a calificat la Olimpiadă, am fost cea mai fericită. El este un luptător. Tot timpul, unde a vrut să ajungă, acolo a ajuns. Acum sperăm să fie pe placul său. Noi ca părinţi l-am încurajat, l-am susţinut, dar visul lui cel mai mare a fost să ajunsă până aici, dar, dacă bunul Dumnezeu îl va ajuta să obţină o medalie, va fi cel mai fericit şi noi pe lângă el”, a spus mama lui Alin, care susţine că nu are puterea să se uite la televizor la competiţiile în care este angrenat fiul său.

La rândul său, antrenorul Ioan Asaftei are încredere în Alin Alexuc şi speră ca acesta să urce pe podiumul Jocurilor Olimpice.

Alin este cel mai bun produs al carierei mele de antrenor, un sportiv deosebit înzestrat cu calităţi deosebite pentru sportul luptelor. România este bucuroasă de calificarea sa şi îi ţinem pumnii strânşi”, a spus Asaftei, citat de botosaninews.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

16 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare reținute de polițiști în noaptea Învierii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.