Iordănescu pleacă de la echipa naţională! Noul selecţioner va fi anunţat până pe 10 iulie

Iordănescu pleacă de la echipa naţională! Noul selecţioner va fi anunţat până pe 10 iulie

„Până la finalul Campionatului European vom anunţa numele noului selcţioner. Îi mulţumesc domnului Iordănescu", a declarat Burleanu, într-o conferinţă de presă.

Reprezentativa României a ocupat ultimul loc în Grupa A a Euro-2016, fiind învinsă de Franţa, cu scorul de 2-1, şi de Albania, cu 1-0, şi remizând cu Elveţia, scor 0-0. România a fost eliminată, astfel, de la Campionatul European încă din faza grupelor.

Jucătorii antrenaţi de Iordănescu aveau ca obiectiv calificarea în optimile de finală ale Euro-2016.

În vârstă de 66 de ani, Anghel Iordănescu era selecţioner al României din octombrie 2014 şi avea contract până după turneul final din Franţa. Cosmin Olăroiu a respins oferta făcută de FRF. Sursa: Realitatea.net

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

WhatsApp introduce o nouă funcție. La ce va folosi Hidden Group

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.